Ajándékkártya

Lepd meg szeretteid Telefoncucc Ajándékkártyával!

Nem tudod eldönteni milyen színű, típusú kiegészítőt vegyél ajándékba? Elfelejtettél egy évfordulót, névnapot, születésnapot? Néhány kattintás és már meg is van az ajándék. Fizetés után néhány perccel elküldjük Neked a személyre szabott ajándékkártyát, nyomtasd ki és már át is adhatod, vagy küld tovább e-mailben szerettednek.

 giftcardtemplate_15.jpg     

A megrendelés folyamata:

  • Válassz kézbesítési módot. A kinyomtatható PDF esetén egy emailt küldünk, amit ki kell nyomtatni. Ezt néhány perccel a fizetés után megkapod. Elküldhetjük az ajándékkártyát közvetlenül szerettednek. Ez esetben írd be email címét és válaszd ki melyik napon küldjük.
  • Válassz egyet az előre elkészített minták közül. (születésnap, névnap, karácsony... stb.)
  • Írd be annak a nevét akinek vásárolni szeretnéd az ajándékkártyát. Azt írjuk a kártyára amit ide írsz Pl. Marika, Dr Horvát István, Józsi és Julcsi stb. Írd be kitől kapja és fogalmazz meg egy személyes üzenetet. 
  • A kártya felhasználása. A kiválasztott összeg felhasználható a telefoncucc.hu webshopban található termékek vásárlására, a vásárlástól számított 12 hónapig. Az ajándékkártyát egy összegben lehet levásárolni készpénzre nem váltható. Egyszerre csak egy ajándék kártyát tudsz beváltani.

No model available

Oldalunkon sütiket (cookie) használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Részletek