Vodafone Tab Speed

Vodafone Tab Speed tokok, kiegészítők | Telefoncucc.hu

Milyen kiegészítőket ajánlanak Vodafone Tab Speed készülékemhez?

  • Az egyik legfontosabb beszerzendő tartozék új, vagy meglévő Vodafone Tab Speed készülékéhez egy jó kijelzővédő fólia, üvegfólia.
    Ez a minennapi használat során, de akár egy leejtés esetén is ellenállóbbá teszi a kijelzőt a karcolással, töréssel, repedéssel szemben. Figyelembe véve azt hogy egy kijelzőcsere akár 25-70e Ft-ba is kerülhet ez igen jó befektetés.
Vodafone Tab Speed tokok, telefontokok, tartozékok
  • Másik fontos beszerzendő Vodafone Tab Speed tartozék egy jó telefontok. Egyéniségtől, használattól, igénybevételtől függően számtalan tok közül választhat.
  • Egy Vodafone Tab Speed szilikon tok jó választás lehet annak aki nem szeretné hogy a tok megnövelje a telefon méretét. A szilikon, tpu, karbon mintás rugalmas tokok szorosan a készülékhez illeszkedve kiválló védelmet biztosítanak a készüléknek. Ezek a tokok alacsony áruk miatt jó ár érték aránnyal rendelkeznek.
Vodafone Tab Speed mappatok, flip tok, notesz telefontok
  • Népszerű, és praktikus telefontok típus a Vodafone Tab Speed notesztok (mappatok, fliptok) . Ezek az oldalra, vagy lefelé nyíló telefontokok nem csak a készüléket, de a kijelzőt is védik egy ráhajtható mágneszáras résszel. Gyakran van az ilyen mobiltokokban kártyatartó, pénztartó rekesz is. Legtöbbjük egy ügyes megoldással az oldalára állítható, így akár filmnézéshez vagy olvasáshoz kényelmesebben használható a telefon. 

Ha Vodafone Tab Speed tartozékokat vásárol érdemes lehet akár több féle, különböző mintás tokot is beszereznie, mert a mobiltokok az idő múlásával egyre nehezebben utánrendelhetőek.

  • Vásárolhat még készülékéhez autós tartót megkönnyítve, és biztonságosabbá téve a vezetés közbeni telefonos navigációt.
  • 1-2 vagy akár 3m-es töltőkábelt, adatkábelt ami már mindenhova elér, így pl. töltés közben az ágyból is használhatja a készüléket.
  • Sport tokok, tartók, karra, kézfejre, derékra csatolható tokokat, hogy futás és edzés közben is kényelmesen magánál tarthatsa Vodafone Tab Speed készülékét.
  • Túrázáshoz, munkához, kiránduláshoz övtokot amiben a készülékén kívül egyéb hasznos dolgokat is tárolhat.

Oldalunkon sütiket (cookie) használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Részletek